Oglas
· · Komentari: 0

ŠOK! Poznati voditelj UNIŠTIO JE LICE BOTOKSOM: Nećete ga prepoznati (FOTO)

Sajmon Kauel pokajao se zbog prekomerne upotrebe botoksa

1716815179_Izoperisani-voditelj.jpg
Photo:printscreen/youtube
Oglas

Da Holivud postavlja nerealne standarde lepote, to je očigledno i pticama na grani. Međutim, nije retkost da se na listama onih koji preteruju sa filerima i "ulepšavanjem" nalaze i neki slavni muškarci.

Pored imena poput Toma Kruza, Zaka Efrona, Mikija Rurka i drugih, jedan od onih koji nije imao meru je i čuveni voditelj i kreator šou programa "America's Got Talent", Sajmon Kauel.

NJegovo lice često je bilo na meti kritika zbog prekomerne upotrebe filera, što je rezultiralo gotovo izdeformisanim izgledom i kožom koja je delovala kao da će svakog trenutka puknuti. U jednom trenutku, više je podsećao na "balon od kože", kako su ga nazivali na društvenim mrežama, nego na ljudsko biće. Međutim, sada je očigledno da je shvatio da je preterao i da mu je dosta toga.

Naime, on je nedavno prokomentarisao svoje preterivanje sa filerima, i odlučio da mu je dosta toga. Na to se odlučio jer je, kako kaže, njegov izgled doveo do histerije njegovog 8-godišnjeg sina.

Sajmon je menjao izgled godinama unazad, a 2016. videla se drastična razlika, kada je, kako kaže, "postojala je faza u kojoj su svima bila puna lica ovog i onog", prenosi Dejli Mejl.

Naveo je da je tokom tog perioda otišao malo predaleko zbog svoje želje za mladolikim izgledom.

- Neki dan sam video svoju sliku od "pre", i nisam prepoznao da sam to ja - priznao je Sajmon.

Sajmon je istakao da je prestao zbog svog sina, koji je primetio da njegov otac menja svoj izgled, a otkrio je i da sada više nema filere na licu.

- Bio je histeričan. Dosta je bilo- ispričao je Kauel, koji nije jedini koji je botoksom i filerima izmenio svoj lik.

Still

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas