· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Šakira ima slatku poruku za princezu Šarlot: Nakon objave princa Vilijama oglasila se i pevačica

Šakira je oduševljna jer se u kraljevskoj porodici sluša njena muzika.

1638862037_shutterstock_184651697.jpg
Foto: Shutterstock

Princ Vilijam je najnovija javna ličnost koja učestvuje u Apple podkastu „Vreme je za šetnju “, koji podstiče slušaoce da češće izlaze i šetaju.

U novoj epizodi princ Vilijam je otkrio interesantne stvari iz porodičnog života. Jedna od njih je i to da je prinčeva ćerka, Šarlot, veliki obožavalac Šakirine pesme „Vaka Vaka“.

- Jedna od pesama koju deca trenutno obožavaju je Šakirina, Vaka Vaka. Ima mnogo pokreta. Šarlot, posebno, trči po kuhinji, dok je Luis prati unaokolo pokušavajući da uradi isto kao ona - rekao je Vilijam.

Pročitajte još: Princ Vilijam otkrio nepoznate detalje iz porodičnog života: Ovu poznatu PESMU im je PRINCEZA DAJANA pevala u kolima

Vest je stigla i do same Šakire, pa je pevačica tvitovala:

- Tako mi je drago što vam se sviđa moja muzika, princezo Šarlot! - napisala je velika muzička zvezda, Šakira, prenosi The List.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odgovorili su sa zvaničnog naloga na Tviteru Šakiri poslavši joj emotikone srca i smajlića.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.