Oglas
· · Komentari: 0

Saška Đoković o prvom Uskrsu sa sinom Aleksandrom: "Mnogo volimo kada se porodično okupimo" - otkrila i na koga beba liči

Saška i Đorđe Đoković su se pre mesec dana ostvarili u ulozi roditelja, pa je ovo za njih poseban Uskrs i prvi praznik koji proslavljaju sa sinom Aleksandrom

1681645749_17554891767d3140768421bec4340f626955f20c.jpg
Foto: Instagram/Printskrin/saskaveselinov
Oglas

Saška se nakon porođaja brzo vratila poslu i objašnjava da sa istog nosi najlepše iskustvo:

- Svi smo dobro. Zaista imam divno iskustvo što se tiče porođaja i oporavka, nakon četiri dana sam izašla iz bolnice kao nova. Beba je divna, samo spava, ručka i mnogo se umiljava. Ima debele obraze i mama koristi svaku priliku da ga gnjavi - priča Saška za Blic.

Iako je ovo prvi bebin Vaskrs, Đokovići ga možda neće provesti na okupu, a imaju i poseban razlog.

- Imajući u vidu da na dan Vaskrsa počinje turnir “Srpska Open” u Banja Luci, ne mogu da kažem kakav će biti plan i organizacija. Ono što znam je da ljubavi neće manjkati. Mnogo volimo kada se porodično okupimo i potrudićemo se da tako bude i ove godine, u što većem porodičnom sastavu - kaže voditeljka.

Kako se često priča o tome na koga beba liči kada se rodi, Saška kaže da je njoj Aleksandar prvo ličio na dedu Srđana, a onda na Đorđa.

- Interesantna stvar je da je Aleksandar na svakom ultrazvuku najviše ličio na dedu Srđana. Iz moje perspektive, kada sam ga prvi put ugledala bio je isti Đole, a onda je počeo da otvara oči i tu sam videla sebe i svog tatu. Mogu da kažem da je pokupio najlepse od svih - kaže bivša voditeljka i naglašava da nije sumnjala u svog partnera ni u jednom momentu kada je očinstvo u pitanju.

- Nisam ni jednog trenutka razmišljala kako će se i da li će se Đole snaći u ulozi oca. Poznavajući ga kroz tu prizmu kakav je muž-priča i dodaje:

- Što se tiče obaveza oko bebe, mi smo uigran tim i zaista smo dobro organizovani.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas