· · Komentari: 0
NEOČEKIVANO

Seka Sablić ŠOKIRALA voditeljku odgovorom na pitanje, da li je mladi glumci pitaju za savet: Meni je to toliko smešno što me pitate...

Slavna glumica otkrila je do sada nepoznate detalje o saradnji sa mladim kolegama

1617958882_seka_sablic_20102017_0014.jpg
Foto: Ataimages

Slavnu glumicu Seka Sablić sada gledamo na malim ekranima u seriji "Tri muškarca i tetka" i tim povodom gostovala je u jutarnjem programu televizije Prva. I dok je delila svoja iskustva sa snimanja, voditeljka ju je pitala šta je obično kaže mladim kolegama i da li je kolege posle epizode ili snimljene scene zovu da pitaju za savet.

Pročitajte još: Zapalila društvene mreže besprekornom figurom: Katarina Živković mami uzdahe iz tertane (VIDEO)

- Meni je to toliko smešno što me pitate, jer niko nikoga ne zove. Mladi glumci moraju sami da kljucaju, da se bore, da se sami probiju. Ja uopšte nemam kontakt sa mladim glumcima. Ništa me ne pitaju, niti znam šta bi me pitali. Kada bi imala stvarno nešto važno da kažem partneru u sceni, ja bih mu rekla. Glumac uvek mora da se drži mesta glumca. Ogromno vreme se gubi kada glumci počnu da pričaju, da sugeriraju jedni drugima, da oni režiraju. To je potpuno pogrešno - objasnila je glumica Seka Sabljić za jedan jutarnji program na nacionalnoj televiziji.

Pročitajte još: Branislav Lečić se oglasio nakon novih optužbi za silovanje

Osim toga, ova glumica je objasnila da su pravi put za sazrevanje daske i da se na njima uči zanat, dok su uloge na filmu, na ekranu mnogo jednosatvnije.

- Pozorište je prava muka i zadovoljstvo. U pozprištu postaješ glumac - zaključila je slavna srpska glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.