Oglas
· · Komentari: 0

Sestra Marka Jarića otkrila u kakvim je odnosima sa Adrianom Limom: Iskreno progovorila sve o bivšoj snajki (FOTO)

Tamara Jarić bavi se modom već duži niz godina

1658049088_odrziva_moda_29112021_131.jpg
foto: Ata images
Oglas

Sestra našeg košarkaša rekla je da je ostala u veoma dobrim odnosima sa bivšom snajkom, Adrianom Limom. NJih dve rado popiju kafu zajedno kad god imaju vremena.

Tamara se već duži niz godina bavi modom, tačnije modnim dizajnom, a postala je poznata i van granica Srbije. Živi na relaciji Italija-Amerika-Srbija i život joj je veoma uzbudljiv i pun obaveza.

Pročitajte još: Napustila je tenis pre 20 godina: Evo kako danas izgleda jedna od najlepših teniserki sveta ANA KURNJIKOVA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

U emisiji "Chit Chat", otkrila je da je veoma vezana za brata, kao i da voli da se konsultuje sa njim kada su u pitanju novi modni izazovi. Tom prilikom se osvnrula i na odnos sa bivšom snajkom, manekenkom Adrianom Limom. Kako tvrdi, dok je bila u braku sa njenim bratom intenzivno su se družile:

— Mi smo se tada intezivno družile, znala je za ono što radim, interesovala se. Jako joj je bilo zanimljivo zašto sam odabrala baš održivu modu. Često smo razgovarale i uvek me je savetovala, ali jedan od njenih najznačajnijih saveta jeste biti svoj, imati stav i uvek imati poruku. Dešava mi se da odlutam što se tiče kreativnosti, pa volim da čujem druge ljude, pogotovo Adrijanu koja je jako uspešna tako da sam usvajala savete koje mi je davala. Ipak, sama sam sebi najgori kritičar, pa nastojim da mi svaka sledeća kolekcija bude bolja od prethodne, otkrila je Tamara.

Pročitajte još: Vujadin podelio Mirkinu sliku u bikiniju: Svi komentarišu samo jedno (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

Za "Glossy" otkrila je i da li danas održavaju kontakt, posebno nakon pandemije koronavirusa:

— Jeste, samo se, nažalost, ne viđamo zbog korone, ali nadam se da ćemo se uskoro družiti, priznala je.

— Mi smo bliske, to je spontano, kao dve dobre prijateljice. Nema u razgovoru nikakvog šablona. Ako joj se nešto desi, ona će mi reći, i ja isto tako, dodala je Tamara.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas