· · Komentari: 0

Sestrići Cece Ražnatović otkrili nepoznat detalj: "Znamo stvari koje ne bismo smeli"

Sestrići Cece Ražnatović progovorili iza zatvorenih vrata na Dedinju

1668841345_ceca.jpg
Foto: Instagram prinscreen/Ceca

U emisiji "Ceca šou", sinovi Lidije i Petra Ocokoljića, govorili su o dešavanjima iz vile za koje javnost i nije baš upoznata.

Pročitajte još: ZABORAVLJENA VEŠTINA: Vojvotkinja Megan Markl ima još jedan TALENAT za koji malo ko zna, a prava je umetnost ( FOTO)

Petar i Ilija, pored malenog Željka, omiljeni su članovi porodice Ražnatović, a sada su progovorili i o odnosima u kući.

- Znam dosta stvari koje se dešavaju u kući, znam i neke stvari koje možda ne bi ni trebalo da znam - otkrio je mali Ilija.

Dok su sa porodicom gledali fudbalsku reprezentaciju Srbije, komentarisali su i svoje fudbalske karijere.

- Da smo profesionalni fudbaleri bili bismo Vlahović i Pavlović - otkrili su dečaci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

U školi su odlični đaci, a na fublaskim utakmicama umeju i da se potuku.

- Kad mi neko dira brata, naravno da ću da ga branim - kažu blizanci.

Mališani su izazvali opšti haos u kući kada su izjavili da će kada postanu slavni kupiti svakome šta želi.

- Ma mi bismo karticu, pa da kupimo šta hoćemo, ko daje karticu tetki - kaže Ceca.

Opšti smeh je izazvalo i to što je Viktor Ocokoljić, stariji Lidijin sin, izjavio da će kada završi fudbalsku karijeru raditi na kiosku.

Pročitajte još: "Podržaću Katju ako poželi da bude fudbalerka": Kaća Grujić o naslednici, pa otkrila da li planira drugo dete

- To mi je palo na pamet, a sam rekao samo. Hteo bih da budem trener, gde budem mogao - kaže Viktor.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.