· · Komentari: 0

SIN DžENIFER LOPEZ U JAVNOSTI NAKON DUGO VREMENA: Svetla reflektora nisu mu draga (FOTO)

Deca Dženifer Lopez nisu ni nalik drugoj deci poznatih ličnosti

1685949407_profimedia-0781258685Jlp-sa-decom.jpg
Photo: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (53), jedna je od najvećih zvezda na planeti pa ne iznenađuje da je stalno uhode horde paparaca, a njen gotovo svaki korak se pomno prati u medijima. Ipak, u centru pažnje se ne nalazi samo ona već i njeni najdraži i najbliži.

Da njenoj deci svetla reflektora nisu baš draga, otkrila je Džej Lo u ranijem intervjuu, kao i to da su često i direktno znali da odbiju da ona ili njen suprug Ben Aflek idu negde s njima.

"Rekli su mi:’Znaš kako je kad ti ideš, mama". Povredilo me je to, ali razumem. Oni žele da provode vreme sa svojim prijateljima bez da ih gledaju, prate i fotografišu. To je tako. Niko se ne žali, ali to je tako", ispričala je Dženifer.

Čini se ipak da je njena kći Eme malo popustljivija u ovome, pa se često može videti u majčinom društvu na paparaco fotografijama, ali devojčici to nije donelo sreću.

Od malih nogu celi svet prati odrastanje nje i njenog brata Maksa, a kako njega retko viđamo, Eme je morala sama da se suoči s komentarima koji su često bili zaista ružni.

Foto: Profimedia

Kritikovali su je zbog njenog izgleda i dečačkog stila, kojeg se godinama drži, nagađalo se oko toga je li transrodna, upoređivali su je s majkom koja je poznata po svom atraktivnom izgledu. Da joj to nije lako padalo, svedoče i brojne fotografije na kojima se Eme gotovo nikad ne smeje.

S druge strane, njen brat, Maks, u javnosti se pojavljuje veoma retko pa je za mnoge velika misterija. Ovih dana je Maks napravio presedan, i s majkom i sestrom prošetao ulicama Los Anđelesa, gde su fotografi jedva dočekali da uslikaju njegove novije fotografije.

Podsetimo, blizanci Eme i Maks su nedavno napunili 15 godina, a pevačica ih je dobila u braku s kolegom Markom Entonijem s kojim je bila sedam godina, venčali su se 2004., a razveli 2011.


Iako Dženifer tvrdi da su njena deca bliska s njenim novim suprugom Benom Aflekom i da u njemu vide očinsku figuru, ranije se puno pisalo da to u Maksovom slučaju baš i nije istina. Maksu navodno jako smeta što njegova majka javno grli i ljubi svog supruga, a njenom je sinu navodno zbog toga neprijatno.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.