Oglas
· · Komentari: 0

"Tranzicija je proces koji mora pažljivo da se rešava": Dženifer Lopez iskreno o odnosu njene DECE sa Benom Aflekom

Dženifer Lopez otkrila kako su njena deca prihlatila Bena Afleka

1694334654_Dzenifer-Lopez.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Da sve slične muke muče sve majke dokazala je i DŽenifer Lopez, kada je prokomentarisala svoj odnos sa decom.

Ona želi najbolje za svoju decu, ali postoje stvari koje roditeljima mogu teško da padnu, kao na primer kada vaša deca ne žele da razgovaraju s vama, što se desilo čak i slavnoj mami DŽenifer Lopez.

DŽenifer Lopez progovorila je o tome kako je biti mama i koliko je teško odgajati tinejdžere. NJene dadilje brzo daju otkaz, dok joj ovo najviše smeta kod njene dece.

Ona želi najbolje za svoju decu, ali postoje stvari koje roditeljima mogu teško da padnu, kao na primer kada vaša deca ne žele da razgovaraju s vama, što se desilo čak i slavnoj mami DŽenifer Lopez.

DŽenifer Lopez je 2008. postala mama blizancima: ćerki Eme Maribel Muniz i sina Maksimiliana “Maksa” Dejvida Muniza. U to vreme bila je udata za američkog pevača i glumca Marka Entonija. NJih dvoje su se venčali 2004. godine, ali nakon 7 godina odlučili su da okončaju svoj brak 2011. godine. Imali su mnogo problema u svojoj vezi, a uprkos DŽeniferinim naporima da stvari funkcionišu, službeno su zatražili razvod 2014. godine.

Ona ima specifične i visoke standarde pri odabiru dadilja

Iako je DŽenifer bila spremna da plati mnogo novca, bilo joj je teško da pronađe dadilju. Tražila je nekoga ko bi mogao da radi jako dugo, svaki dan bez slobodnog vremena. Takođe je želela da se samo jedna dadilja brine o oba njena deteta. Međutim, sve dadilje koje je zaposlila na kraju su dale otkaz u roku od nedelju dana jer su uslovi rada bili preteški za rukovanje.

- Vole što imaju slavnu majku. Mislim da su jako ponosni. Oni vole mene, ja volim njih, rekla je Lopez jednom prilikom.

Takođe spominje da njena deca žele da provode vreme sa svojim prijateljima bez promatranja, praćenja ili fotografisanja, što mami ume teško da padne. DŽej Lo opisuje postupke svojih 15-godišnjih blizanaca govoreći:

- Sve to je potrebno, i intelektualno razumem to, ali moje srce nikada neće, objasnila je ona.

Takođe napominje da njena deca ne misle da je ona toliko kul koliko to misle njeni obožavatelji, a oni, kao i svaki tinejdžeri, odbijaju da se ponašaju sa mamom isto onako kako su to činili kada su bili mlađi.

- Ja sam vrlo ljubazna mama. Volim da ih grlim i mnogo ljubim i uvek mogu s njima slatko da razgovaram. Sada su više u fazonu, "Mama, ne. Ne izlazi iz auta kad me vodiš u školu."

DŽenifer se prisetila kako je sklapanje braka s Benom Aflekom teško pao njenoj deci. Izjavila je kako je upravljanje situacijom zahtevalo veliku pažnju, navodeći:

- Tranzicija je proces koji mora pažljivo da se rešava. Ima toliko osećanja. Oni su tinejdžeri. Ali zasad ide jako dobro.

DŽej Lo je sjajna mama koja otvoreno govori o tome kako se brine za svoju decu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas