Oglas
· · Komentari: 0

Slavna pevačica konačno smogla snage da priča o PORODIČNOM NASILJU: Odrastanje joj je bilo daleko od idealnog

Odrastanje svetske zvezde bilo je veoma teško

1657621459_kristina.png
Foto: Instagram/printskrin/xtina
Oglas

Kristina Agilera je pop pevačica, ali i glumica, tekstopisac i producent. Bila je jedna od najvećih tinejdž zvezda, ali se po medijima dosta pisalo o njenom turbulentnom životu.

Svojim anđeoskim glasom, osvojila je publiku širom sveta još pre 20 godina, ali veliku pažnju privlačio je njen ne tako miran život. Nakon razvoda do drugog supruga, Džordana Bretmena, spekulisalo se da ga je pevačica varala sa brojnim ženama koje je dovodila u kuću.

- Znala sam da to moram da okončam. Ne želim da povredim Džordana, i potpuno sam skrhana time što nam se porodica rasturila. Kada ste nesrećni u braku, uvek deca ispaštaju - izjavila je u tom periodu.

Pročitajte još: Ovako zvuči kad Novak Đoković i Saša Kovačević zapevaju legendarni HIT (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

NJeni roditelji su se razveli kada je imala sedam godina. Sa majkom i sestrom je otišla kod bake u Pensilvaniju. Agilera je priznala da je bila žrtva porodičnog nasilja. O svom ocu nije imala toliko lepe reči, kriveći ga za raspad porodice, ali i za maltretiranje i kontrolisanje. Ona je o tim životnim nedaćama često pevala u svojim pesmama, a snimila je i dokumentarac u kom je otvoreno pričala o danima provedenim u vojnoj bazi i nasilju koje je doživela.

Pročitajte još: Obožavali ste je u seriji "GREH NJENE MAJKE", povukla se iz glume i preselila u Ameriku: Evo kako danas izgleda čuvena NEDA (FOTO)

- Kad sam bila mala, živeli smo u vojnoj bazi, a porodičnog nasilja bilo je svuda oko mene. Iako bi vojna policija dolazila da interveniše, ništa s ne bi menjalo jer su i njeni pripadnici to isto su radili svojim ženama i deci. Kada govorim o tom periodu života, uvek pokušavam da razumem zašto sam morala da prođem kroz sve to. Sećam se da sam jednom bila malo glasnija, a pošto je tata želeo da spava, uhvatio me je za ruku i tresnuo o pod - otkrila je svetska zvezda.

Danas je na Instagram nalogu prati preko 8 miliona ljudi, a ostvarila je ogromne uspehe u karijeri.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas