Oglas
· · Komentari: 0

Slobodu Mićalović raznežila ĆERKA: Glumica podelila emotivan snimak zbog kog su joj oči bile pune suza (VIDEO)

Sloboda Mićalović podelila snimak sa letovanja

1692602782_stipendije_partijarh_12022022_0009--1-.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Slobada Mićalović i Vojin Ćetković su već godinama u skladnom braku i imaju dve ćerke Veru i Milu. Cela porodica trenutno uživa na letovanju, a Sloboda je odlučila da podeli delić atmosfere.

Glumica je šetala dokom u prelepoj haljini roze boje, a ćerka Mila ju je snimala i prokomentarisala:

"Što je lepa", a zatim se Vera složila sa sestrom.

Sloboda je objavila snimak na svom Instgaram profilu uz opis:

"Moja Mila".

 

Glumica je jednom prilikom izjavila kako je njenoj deci trenutno sve interesantno, pa tako smatra da one sebe za sada ne vide kao glumice.

- Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice - kazala je Sloboda Mićalović nedavno.

- Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam zadovoljna jako - dodala je Sloboda za "K1".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas