· · Komentari: 0
EVROVIZIJA

SMEH DO SUZA: Ovako su Hurricane i Marija Šerifović reagovale na plasman u finalu EUROSONGA! (VIDEO)

Grupa Hurricane, zauzela je 15. mesto na ovogodišnjem Eurosongu, koji se održao u Roterdamu

1621755143_kkk.jpg
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Iako su mnogime bile favoriti, grupa Hurricane, nije uspela da se domogne pobedničkog trona u Roterdamu.

Pročitajte još: SKANDAL nakon finala: Novinar pitao POBEDNIKA EUROSONGA da li je drogiran?! Evo kakav je odgovor dobio (VIDEO)

Devojke koje su svojim šarmom, energijom, ali i besprekornim vokalima, oduševile Evropu, nisu razočarane svojim plasmanom, a to su pokazale i šaljivim klipom koji su postavili na društvenu mrežu Instagram.

Naime, one su imitirale jednu od učesnica Zadruge, koja na sve svoje probleme odgovara sa "lagano i opušteno". Upravo kroz tu rečenicu, šarmantne devojke, ali i Marija Šerifović su opisale, kako se osećaju nakon finala u Roterdamu, koje će sigurno, ostati upamćeno i po njima.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.