Oglas
· · Komentari: 0

Snežana Đurišić poslala jasnu poruku svojoj UNUCI: "Ne gubi SAMOPOUZDANJE i veru u sebe!"

Pevačica upozorila na najburniji period u odrastanju dece

1671185987_Foto-Snezana-Djurisic-Ataimages.rs.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevalica Snežana Đurišić iza sebe ima veoma uspešnu godinu. Nakon korone ona je dobila priliku da radi punom parom i da stiče nove uspehe u karijeri. Loše stvari brzo zaboravlja i vodi se jednom moćnom parolom.

- Živimo u vremenu kada se sve i svašta dešava s nama i oko nas. Inače se u životu trudim da zaboravim to nešto što je ružno i nije lepo. Uspevam u tome, mudra sam. Jednostavno kažeš 'Baš me briga'. Svako ima razlog koji rezultira ponašanjem, naučila sam to - objasnila je pevačica za "Republiku".

Pročitajte još: "Trpela sam i fizičko i psihičko nasilje": Jasna Milenković Jami progovorila o TRAUMAMA koje su joj obeležile detinjstvo

Pevačica se trudi da svojim takmičarima u "Zvezdama Granda" prenese znanje i da im pruži podršku u probijanju na estradnu scenu.

- Dobri su, dobra deca. Samo, neiskustvo ih navede da izaberu pogrešnu pesmu, neke stvari ne znaju, mladi su, onda smo im mi tu kao mentori da ih usmerimo i pomognemo im da se na pravi način bave muzikom. Glavni faktor je sreća, pobednik 'Zvezda Granda' je osnovano pobedio jer je dobio najveći broj glasova. Publika je odlučila da je taj neko najbolji, e sad treba da mu se dogodi pesma i to je to, treba čovek da bude uporan i da želi - istakla je pevačica.

Snežana ima jako lep odnos sa svojim unukama. Smatra da je najbitnije usmeriti decu na pravi put u doba društvenih mreža. tokom tinejdžerskog perioda to može biti teško, ali ona savetuje svoje unuke da budu svoje i ne gube samopouzdanje.

- Imam ih dve, jedna živi u NJujorku, a Lana je u Beogradu. To što pubertet nosi kod mladih devojčica u ovo vreme kada su društvene mreže na dohvat ruke, to je nešto što se svima događa, samo ih treba malo posavetovati. Ja svoju unuku savetujem da bude svoja, da ne gubi samopouzdanje i veru u sebe. To je nešto što na neki način pomera ljude kad su u pubertetu, a ona ima 12 godina - rekla je ona za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas