· · Komentari: 0
par

Snimak obišao svet: Dženifer Lopez i Ben Aflek rastaju se na aerodromu (VIDEO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek pomirili su se ove godine posle 17 godina od raskida.

1636445470_profimedia-0642069824.jpg
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek jedna su od glavnih tema Holivuda tokom ove godine. Nakon što su se pomirili sve vreme su provodili zajedno, a onda je došao period razdvojenosti zbog projekata na kojima rade, Dženifer snima u Kanadi, dok je Aflek u Teksasu.

Zaljubljeni par ponovo se okupio tokom vikenda, a sada se ponovo rastaju zbog poslovnih obaveza. Snimljeni su kako se pozdravljaju na aerodromskoj pisti u Los Anđelesu u subotu.

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Adel se rasplakala na svom muzičkom povratku pred publikom, morao da INTERVENIŠE prijatelj iz detinjstva! (FOTO)

Dženifer i Ben dugo su se grlili, a fotografije njihovih zaljubljenih pogleda obišle su svet.

-  Oboje snimaju tokom nedelje na različitim lokacijama, ali su se sastajali kad god je to bilo moguće. Razrađuju rasporede tako da mogu da budu sigurni da će se viđati svakih nekoliko dana. Stvari su dobre među njima i oni ostaju povezani - kaže izvor blizak paru za E!.

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.