Oglas
· · Komentari: 0
ZGODNA MAMA

Sofija Milošević objavila PRVU FOTOGRAFIJU nakon porođaja: Imamo samo dve reči za izgled ZGODNA MAMA

Sofija Milošević porodila se po drugi put u ponedeljak, rano ujutro u Madridu, gde je na svet donela svog drugog sina Teodora.

1648623223_d37b45f0ac2411d6c526d26d2a9f4439528c9be9.jpg
Photo: Printscreen/instagram/sofijamilo
Oglas

Kako kaže, sve je prošlo u najboljem redu, zbog čega je presrećna.

- I dalje dolazimo sebi, ali najvažnije je da smo beba i ja dobro i da je sve prošlo u najboljem redu. Luka i ja smo presrećni što sam rodila još jednog divnog i zdravog dečaka i što sam se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ne postižem da odgovorim na sve poruke i čestitke, trudim se da uživam u trenutku, ali sam zahvalna na svoj podršci koju smo dobili - rekla je Sofija za medije, a njena današnja objava na Instagramu pozitivno je iznenadila sve njene pratioce.

Photo: Printscreen/instagram/sofijamilo

PROČITAJTE JOŠ: Ponosni tata: LUKA JOVIĆ podelio fotografiju SOFIJE MILOŠEVIČ i malog TEODORA

Ako uzmemo u obzir da se nedavo porodila, mi imamo samo dve reči za njen izlged: ZGODNA MAMA.

Inače, Luka i Sofija su prvog sina Alekseja dobili 8.9.2020. godine, a manekenka se takođe porodila u Madridu.

BONUS VIDEO:

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas