· · Komentari: 0
IZNENAĐENJE

SREĆNA I ZALJUBLJENA: Ceca Ražnatović konačno pokazala dečka (FOTO)

Pevačica je već izvesno vreme u vezi sa osam godina mlađim izabranikom

1610554327_ceca.jpg
Foto: Ataimages

Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem iz Beograda.

Pročitajte još: Baka Prase želeo je da se slika sa Novakom Đokovićem, a onda je usledio JELENIN odgovor

Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

 

Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerka Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagram profilu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

Ceca nije želela da priča o svom emitivnom životu:

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je izjavila Ceca.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.