Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Baka Prase želeo je da se slika sa Novakom Đokovićem, a onda je usledio JELENIN odgovor

Poznati Jutjuber želeo je da se slika sa najboljim teniserom sveta

1610546846_baka.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u svom novom videu, otkrio je prepisku koju je imao sa suprugom najboljeg tenisera sveta, Novakom Đokovićem.

Pročitajte još: Lepa Hurem se porodila, otkrila ime bebe, a šuška se da je otac deteta poznati TURSKI GLUMAC

Najpoznatiji Jutjuber, želeo je da se slika sa Novakom pre nekoliko godina, ali s obzirom da je znao da će do njega jako teško doći, odlučio je da pošalje poruku Đokovićevoj supruzi Jeleni.

- Znam da je ovo big dil, ali postoji li šansa da se slikam sa Noletom u nekom trenutku? To bi bio hit, jer sam ja sad broj jedan na Jutjubu, a on u tenisu. Viđam ga u restoranu često. Razmišljao sam da li postoji mogućnost da se slika u mojoj trenerci, ali prihvatio sam da to neće ići. Ali ideja mi je da se slikamo - pročitao je Baka Prase poruku koju je poslao, a onda je usledio i odgovor Jelene Đoković, koji je Jutjuber pročitao:

 - Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Bravo, to je super stvar. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se stvarno ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate... pročitao je Baka poruku koju je navodno dobio od Jelene.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas