Oglas
· · Komentari: 0

SREĆNE VESTI ZA DEMI MUR I BRUSA VILISA: U ovu porodicu uskoro stižu rode (FOTO)

Ovo je prvi put da ce Demi i Brus dobiti još jednu ulogu- bake i deke

1671692267_Brus-I-demi-Ig-printscr.png
Foto: Instagram printscreen/demimoore
Oglas

Najstarija ćerka slavnih bivših supružnika, Rumer Vilis je u drugom stanju. Ovo je prvi put da ce Demi i Brus dobiti jos jednu ulogu- bake i deke. 
Za Rumer (34) , koja se pored glume bavi i muzikom, i dečka Dereka Ričardsa Tomasa, ovo je takođe prvo dete. Oni su radosnu vest objavili slikom na Instagramu, na kojoj se vidi da je Rumer vec u poodmakloj trudnoći, dok je njen dečko Derek nežno grli i ljubi u stomak. 

Pročitajte još: Porodica se ne odvaja od Brusa Vilisa: "Cene svaki trenutak"

Par je primio dosta lepih želja ispod objave, a posebno je bila oduševljena njena mlađa sestra Skaut LaRu Vilis, koja je napisala ''Plačem!''.
Beba će biti prvo unuče za Brusa Vilisa (67) i Demi Mur (60), koji pored Rumer imaju još dve ćerke, Talulu (28) i Skaut (31). Slavni glumac takođe iz drugog braka ima još 2 ćerke, Evelin (8) i Mejbel (10), sa drugom suprugom Emom Heming Vilis.
Ova velika mešovita porodica, ne krije koliko je bliska, pa je nakon nedavnog otkrića da Brus boluje od  afazije- poremećaja koji utiče na sposobnost govora i razumevanja jezika, Demi je pokazala da je tu za njega, te da se drže zajedno. Demi je inače u odlicnim odnosima i sa njegovom sadasnjom suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Pročitajte još:"Mi smo porodica": Uz Brusa Vilisa obe supruge i sva deca na zajedničkoj prazničnoj fotografiji

Glumica nije krila uzbuđenje zbog vesti da će postati baka, pa je na svom Instagram nalogu objavila sliku sa pregleda, uz svoje ćerke, i napisala:
- Zdravo mali gricko!! Presrećna sam zbog tebe, moja mila Rumer. Čast mi je da mogu da svedočim tvom putovanju u majčinstvo, i ne mogu da sačekam da poželim dobrodošlicu ovoj bebi na svet! nije krila odusevljenje Demi.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas