· · Komentari: 0

"Šta vam je? Prvo se smirite": Anđelka Prpić progovorila o posetama PSIHOTERAPEUTU

Anđelka bez dlake na jeziku o posetama psihoterapeutu

1675930685_azbuka_naseg_zivota_02112022_0046.jpg
Foto: ATA images

Glumica i voditeljka Anđelka Prpić glavna je tema svih medija otkad se pročulo da čeka dete sa najboljim prijateljem bivšeg muža.

U ulozi majke ostvariće se po drugi put, a ona se trudi da sačuva privatni život daleko od očiju javnosti, koliko god je to moguće.

Pre nego što se saznalo za njenu vezu sa Markom, Anđelka je pričala da ide na psihoterapije i da joj znači pomoć stručnjaka:

- Prvi put kada sam otišla kod moje terapeutkinje Bojane, koja je sva dama, vrlo svedena, i gestikulacija i mimika, i tiho govori, ženstvena, sve, a prekoputa - žongler na jednociklu. Sve što pričam, a tiče se moje duboke intime, sve je vic do vica! - rekla je za "Blic", pa dodala:

Foto: ATA images

- Mislim da nije ideja psihoterapije da bismo mi postali neko drugi, već da prosto te odbrambene mehanizme, kojih nismo ni svesni da ih palimo, da ih osvestimo. Ja nekada mogu i da odlučim da budem svesno opet ona sa tim modelima, ali sad sam makar svesna. Ne baš svega, ima tu posla o-ho-ho, ali sam svesna kada to kreće po automatizmu i kada uspem da savladam i kada nažalost ne uspem - bila je potpuno iskrena glumica.

Podsećamo, Anđelka se nedavno pojavila na jednom prestoničkom događaju sa novim partnerom. Sa širokim osmehom na licu, pokazala je trudnički stomak, a to je ujedno bilo i prvo pojavljivanje u javnosti novopečenog para.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.