Oglas
· · Komentari: 0

Stavili tačku na ljubav mesec dana nakon rođenja ćerkice: Raskinuli Nejmar i Bruna

Nejmar i njegova devojka Bruna Bjankardi zvanično su se rastali samo mesec dana nakon što su dobili prvo dete.

1701273381_d7bea266f9042b17470dd82b5fbb962bf9cef529.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vest o njihovom raskidu dolazi nakon spekulacija poslednjih nedelja da više nisu zajedno, a dugo su kružile glasine da je Nejmar neveran.

Objavom na Instagramu, Bjankardijeva je potvrdila vest:

"Ovo je privatna stvar, ali pošto me često vezuju za vesti, sumnje i sprdnje, želim da vas obavestim da nisam u vezi. Mi smo Mejvini roditelji i to je razlog naše veze. Hvala vam", napisala je ona na Instagramu.

Fudbaler (31) i influenserka (29) su 7. oktobra najavili rođenje ćerke Mavije, rekavši da im je novorođenče "zaokružilo živote". Par je javno imao brojne uspone i padove, ali činilo se da će prevazići probleme koji su ih pratili.

Varao je 92 puta?

Međutim, brazilski list Correio Brasiliense već je ranije objavio vest o njihovom raskidu.

"Posle 92. prevare, veza Nejmara i Brune Bjankardi je došla do kraja. NJih dvoje već pripremaju zvanično saopštenje, ali održavaju prijateljski odnos zbog ćerke Mavije", napisali su.

Bjankardijeva ima 29 godina i rođen je u Sao Paolu. Studirala je marketing i modeling, a potom se posvetila karijeri influensera. NJeno bogatstvo procenjeno je na skoro dva miliona dolara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas