· · Komentari: 0

STRASTVENI POLJUBAC NA ULICAMA TOKIJA: Hari Stajls i Emili Rajtakovski konačno zaboravili bivše ljubavi, i krenuli dalje (VIDEO)

Oboje su u poslednje vreme viđeni sa nekoliko različitih partnera, a svi se pitaju da li će uploviti u vezu nakon ovoga?

1679912447_Emili-i-Hari-naslovna-1111-Profi.jpg
Photo: Profimedia

Hari Stajls(29) je izgleda definitivno stavio tačku na svoju romansu sa glumicom i rediteljkom Olivijom Vajld(39), a ona je to navodno teško podnela, pa je i dalje gajila nadu za pomirenjem, kako navode strani mediji.

Sa druge strane, nakon što je okončala svoj brak, Emili Rajtakovski (31) bila je u par kraćih veza, između ostalog je viđena i u društvu Pita Dejvidsona- bivšeg partnera Kim Kardašijan.

U ekskluzivnom videu, koji se brzo proširio društvenim mrežama, Hari i Emili se strastveno ljube, pa su po svemu sudeći sve ostale veze ostavili za sobom. Na snimku se vidi kako muzička zvezda stoji i ćaska sa modelom i glumicom, u japanskoj prestonici, a zatim su i zaplesali ispred parkiranog vozila.  U naletu strasti, deluju kao da ih nije puno brinulo da li će ih neko videti.

 

Da li će se iz ovoga razviti nešto više, ostaje da se vidi. Emili inače iz braka sa Sebastijanom Berom Meklardom (42) ima dvogodišnjeg sina, a razveli su se zbog optužbi da je Sebastijan ''serijski varalica''. Ovo saznanje je mnoge ostavilo u šoku, jer su delovali kao skladan par, a Emili važi za jednu od najzgodnijih modela i žena, u šou-biznisu.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.