· · Komentari: 0

SUROVO ISKREN: Prvi put nakon optužbi za ZLOSTAVLJANJE I KANIBALIZAM, Armi Hamer ispričao mračni detalj iz svog DETINJSTVA

Kontraverzna priznanja šokirala su svet

1675782168_profimedia-0598952516-aRMI-hAMER.jpg
Photo: Profimedia

Armi Hamer (37), nekada velika zvezda u usponu poznat iz filmoova ''Smrt na Nilu'' i kontraverznog ''Zovi me
po imenu'', doživeo je sunovrat nakon teških optužbi koje je doživeo početkom 2021.
Naime, glumac se povukao u ilegalu, nakon što mu je ugled ukaljan dokazima tekstuaknih poruka, koje je slao sa veoma uznemirujućim sadržajem svojim partnerkama. On je kako se tad navodilo, opisivao svoje fantazije o kanibalizmu i seksualnom mučenju. Priča se toliko rasplinula da je čak snimljen dokumentarac ''Kuća Hamerovih'', u kom se između ostalog otkriva niz serijskih zlostavljača iz njegove porodice.

Foto: Profimedia

Dve godine nakon skandala, koji ga je koštao braka i karijere, Hamer je prekinuo tišinu. U prvom intervjuu nakon dugog perioda, glumac je otkrio da je i sam bio žrtva seksualnog zlostavljanja kao dete, te da je bio traumatiziran ovim događajem, pa je čak razmišljao i o samoubistvu.
U razgovoru sa AirMail, Hamer je objasnio svoju sklonost ka sadomazohizmu, koja potiče iz ove traume iz detinjstva. U navodima, on je kazao kako je bio silovan od strane monaha kada je imao samo 13 godina. Dotični monah bio je pastor zadužen za omladinu, u crkvi u koju je odlazio.

'' Ono što je ovo uradilo meni, je da sam spoznao seksualnost na način koji je potpuno bio van moje kontrole.
Bio sam bespomoćan u toj situaciji. Seksualnost mi je predstavljena na užasavajuć način. Moja znatiželja je
zatim otišla u ovom pravcu: Moram da imam kontrolu u situaciji, seksualno'', rekao je .

Armi je zatim ispričao da je pokušao da se ubije: 

'' Samo sam ušao u okean i plivao koliko daleko sam mogao nadajući se da ću se udaviti, ili da će me pregaziti brod, ili pojesti ajkula. Onda sam shvatio da su moja deca i dalje na obali, i da im ne mogu to uraditi''.

Foto: Profimedia

Takođe se osvrnuo i na optužbe za silovanje, od strane žene koja se identifikovala kao ''Efi''. Glumac je insistirao na tome da je događaj među njima bio uz obostrani pristanak, dogovoren unapred.

''Svaki detalj je dogovoren unapred. Nikada nisam na ovo primorao nekoga neplanirano. Nikada'', tvrdi on.

Upitan da li je ''emocionalni nasilnik'' za šta su ga ostale žene optužile, odgovorio je neočekivano:

'' Milion posto. Ovde sam da preuzmem odgovornost za svoje greške, i za činjenicu da sam bio kreten, sebičnjak, da sam koristio druge ljude da se osetim bolje, i kada bih završio, nastavio bih dalje'', surovo je bio iskren.

U svom intervjuu još je dodao:

'' Imao sam veoma intezivan i ekstreman stil života, pokupio bih ove žene i uveo ih u to- ludačka putovanja i
seks i droge, kao i svet letećih velikih emocija, a onda kada bih završio sa njima, samo bi ih ostavio i prešao na
drugu ženu, ostavljajući tu ženu da se oseća napušteno i iskorišćeno''.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.