Oglas
· · Komentari: 0

"Svaka druga osoba na javnoj sceni je ćelava baš zbog toga": Poznati frizer objasnio šta se dešava ukoliko se stalno nadograđuje kosa

Stevan Radivojević je otkrio drugu stranu kose koja na prvi pogled deluje lepo i negovano

1708418663_steva_frizer_05102023_0004.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Stevan Radivojević, jedan je od najpoznatijih frizera u Srbiji, a poznato je da je i lični frizer Svetlane Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije.

On radi i sa brojnim drugim javnim ličnosti, a sada je progovorio o nadogradnji kose koja je jako popularna među ženama.

Stevan objašnjava da se kosa previše nadograđuje i da misli da to treba da prestane:

- Generalno je previše nadogradnji. Previše su svi nadograđeni. Mnogi su unakaženi zbog nadogradnji. I ja mislim da to mora jednog dana da stane. Svaka druga osoba na javnoj sceni je ćelava baš zbog toga. Jednom će to morati da stane jer taj put kojim sada idemo, svi vi koji sada imate nadogradnju, nećete imati na šta da je nadogradite - rekao je Stevan u emisiji na Red TV i dodao da ima klijente koji ne mogu bez nadogradnje:

- Ja razumem kad neko ne može bez toga. Imam klijente koji jednostavno ne mogu da izađu bez toga. Ne osećaju se dobro ako nemaju nadograđenu kosu, ali ja pričam sad generalno. Šta ćemo da radimo za 15 -20 godina kada sva ta kosa na kojoj se sada nadograđujete otpadne - rekao je Stevan.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas