Oglas
· · Komentari: 0

"Svi smo je voleli, ostala nam je u lepom sećanju": Evo čime se bavila Irina Vukotić pre nego što je postala VODITELJKA

Irina Vukotić je pored voditeljskog posla bila izvanredna u još jednoj profesiji

1704362943_Foto-Ataimages.rs-Irina-Vukotic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Voditeljka Irina Vukotić, koja je nedavno ozvaničila vezu sa poznatim doktorom Radmilom Jakovićem, bila je i profesorka srpskog jezika i književnosti, a njeni bivši učenici otkrili su kako je se sećaju.

Irina je jedno od poznatijih TV lica u Srbiji, a malo ko zna da je svojevremeno radila i kao profesorka srpskog jezika i književnosti. Na medijskoj sceni je već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna, a njeni bišvi učenici pamte je kao jednu od omiljenih predavačica. Sa osmehom na licu govorili su u njoj, te istakli da je oduvek bila pravedna, korektna i puna znanja.

- Mnogo smo voleli Irinu. Svi, baš ceo razred. Predavala nam je nešto kratko, čini mi se jednu školsku godinu, ali sasvim dovoljno da nam ostane u lepom sećanju. Uvek je bila pravedna, znalo se kako je i na čemu si sa njom kada je reč o znanju. Nije bila previše stroga, ali je moralo da se uči i zna - rekao nam je jedan od Irininih đaka.

- Uh Irina, obožavala sam je. Sećam se da sam pričala da želim da budem kao ona, već tada je radila dva posla i balansirala između škole i televizije. Stalno sam gledala njen program, zbog nje sam poželela da i ja budem voditeljka - rekla je kroz smeh bivša učenica.

- Irina je žena zmaj! Uvek je bila prelepa i elegantna, kao profesorka je bila fenomenalna. Ma šta njoj ne bi išlo od ruke? Vidi se da je žena temeljna, obrazovana i puna znanja, prosto s njom, bre, šale nema (smeh). Dani sa njom ostali su mi u lepom sećanju, ekipi sa kojom se i danas družim takođe. Voleli smo njene časove - rekao je učenik.

- Šta reći za Irinu? Odlična učiteljica, žena na koju se treba ugledati, bila je prijateljski nastrojena prema đacima. Baš smo je voleli svi, niko u razredu nije imao loše reči za nju. Baš sam srećna što je uspela u voditeljskoj profesiji, rođena je za to. Al' ako ovo bude čitala - profesorka, uvek ćemo vas se sećati i ponosni smo na vas! - zaključili su sagovornici.

 

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas