· · Komentari: 0

"Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje": Oglasila se Nataša Pavlović posle smrti bivšeg supruga - Marka Živića (FOTO)

Marko Živić i Nataša Pavlović nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

1634304034_pjimage.jpg
Foto: Ata/ printscreen/ You Tube/ Praktična žena

Glumac Marko Živić preminuo je juče u 49. godini, usled posledica virusa korona. 

Marko je ćetiri godine bio u braku sa Natašom Pavlović, voditeljkom emisije "Praktična žena", a ona se danas oglasila na Instagramu povodom smrti bivšeg supruga i objavila niz zajedničkih fotografija uz emotivne reči.

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova - napisala je Nataša.

Marko i Nataša su nakon razvoda ostali u prjateljskim odnosima i uvek lepo govorili jedno i drugom.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.