· · Komentari: 0
ESTRADA

"To je samo LEGENDA": Otkrivena istina o HITU koji je Čola ODBIO da snimi

Pre izvesnog vremena u medijima se pojavila informacija da je Zdravko Čolić odbio da snimi pesmu "Kad hodaš", ali istina je malo drugačija.

1638892773_zdravko.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Zdravko Colic

Legendarnom pevaču Zdravku Čoliću ponuđena je bila pesma "Kad hodaš", a kako su mediji navodili, on je odbio da je snimi, i zbog toga se navodno gorko pokajao.

Međutim, muzičar Momčilo Bajagić Bajaga gostujući u jednoj emisiji razjasnio je ovu temu i otkrio da je istina zapravo drugačija.

Pročitajte još:

- Nije mi nikada bilo žao, pesmu mogu i ja da otpevam. Nije Čola stvarno odbio ovu verziju pesme "Kad hodaš". Ja sam imao jednu iskreno slabiju verziju - ispričao je Bajaga i dodao:

- Imao sam jednu strofu viška i mislim da mi je falila glavna tema, mi smo njemu doneli. Pozvao nas je on i Kornelije Kovač, otišli smo ja i moj kum Miša Aleksić, tada sam ja bio još u "Rbiljoj čorbi" i mi smo mu doneli tada četiri stvari: "Tvoje oči", "Afriku", "Kad hodaš",... Iskreno, ja nisam dobro bio završio tu pesmu, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u tom izdanju - iskreno je odgovorio Bajaga.

On je potom naveo i da je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu i da se i danas kaje zbog toga.

- To je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. A nikada mi nije žao - pesmu uvek možeš i ti da je otpevaš - ispričao je Bajaga u "Sceniranju".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.