· · Komentari: 0
POZNATI

Tokom 2021. godine je postao JUNAK NACIJE, a u 2022. ga očekuje nova dvostruka uloga. Evo o kome se radi... (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije tokom 2022. godine ostvariće se u novoj, dvostrukoj ulozi dede.

1643542500_piksijeve-cerke.png
Foto: InstagramScreenShot

Dragan Stojković Piksi bivši je srpski fudbaler i reprezentativac Jugoslavije, a danas fudbalski trener. Trenutno je selektor reprezentacije Srbije, koji je tokom prethodne godine postao pravi junak nacije nakon što je reprezentaciju Srbije, posle dužeg perioda odveo na svetsko prvenstvo u Kataru.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Karijeru je započeo u Radničkom iz Niša odakle je 1986. godine prešao u Crvenu zvezdu. Ubrzo je postao kapiten tima i jedan od najboljih fudbalera u Jugoslaviji. Ipak, najponosniji je na svoju privatnu karijeru i svoj privatni život. Naime, on je već decenijama u skladnom braku sa svojom suprugom Snežanom sa kojom ima troje dece Anju Valente, Andreu Stojković i Marka Stojkovića.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Upravo njegove ćerke podariće mu još jednom, ali ovog puta dvostruku ulogu dede u danima pred nama, obzirom da su obe u drugom stanju i da zajedno vode trudnoće. Upravo je trudnoća u istom periodu bila i povod fotografisanja dve Piksijeve ćerke u poodmakloj trudnoći, odnosno Anja je trudna već treći put, dok je Anderi ovo prva trudnoća.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.