Oglas
· · Komentari: 0

Udala se Mili Bobi Braun: Ima samo 20 godina, a rekla je "da" sinu Džon Bon Džovija

Mili Bobi Braun, zvezda serije "Stranger Things" i Džejk Bon Džovi, model i sin Džon Bon Džovija venčali su se u tajnosti, kako je rekao izvor za "Daily Mail".

1716642306_profimedia-0852747592.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Upućeni tvrde da su se 20-godišnja zvezda "Stranger Things" i 22-godišnji model, sin Džona Bon Džovija, 'rekli sudbonosno da prošlog vikenda' u Americi, piše The Sun.

Kako tvrde izvori, Džon Bon Džovi je prisustvovao ceremoniji kao i roditelji mlade glumice.

- Mili i Džejk su se venčali u tajnosti u Americi prošlog vikenda - rekla je osoba bliska paru.

- Planiraju veću ceremoniju u SAD kasnije ove godine, ali sada su se legalno venčali i završili su svu papirologiju

- Bila je to veoma skromna, romantična ceremonija sa njihovom najbližom porodicom - zaključuje izvor.

Mili Bobi Braun prvu fotografiju na Instagramu sa Bondžovijem objavila je u junu 2021. godine, a nešto kasnije su potvrdili da su u vezi.

U objavi iz januara 2022. godine, Braun ga je nazvala „partnerom za ceo život" ispod nekoliko zajedničkih fotografija.

Engleska glumica se proslavila kao dete u Netfliksovoj seriji „Čudnije stvari", čija se peta sezona najavljuje kao poslednja.

Međutim, u najavi je i prednastavak u formi pozorišne predstave na londonskom Vest Endu i animirana TV serija na Netfliksu.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas