Oglas
· · Komentari: 0

Upoznala ga je kad je imala petnaest godina i zaljubila se: Ovaj pevač je bio "tiha patnja" Nede Arnerić

Nedi Arnerić su se divli i udvarali mnogi muškarci nekadašnje Jugoslavije, a ona je potajno bila zaljubljena u velikog muzičara

1672386740_Neda--2-.jpg
Foto: P. Milošević
Oglas

Slavna jugoslovenska glumica Neda Arnelić bila je tiha patnja mnogih muškaraca, a ona je sama priznala da je jedan muzičar jedini muškarac u koga je ona bila zaljubljena, a da naposletku među njima nije bilo ničega višeg od prijateljstva.

Neda ga je upoznala još kao petnaestogodišnjakinja, kada je sa njim glumila u filmu "Višnja na Tašmajdanu", i tada joj je i osvojio srce.

- To je jedan od retkih muškaraca u koga sam se ja zaljubila, a da među nama nije bilo ništa i to samo zato što je između nas stajala njegova umetnost. Teško mi je da govorim o njemu, naročito dok slušam kapi kiše. Ne želim da budem patetična - rekla je Neda Arnerić za "Hello" 2015. godine povodom vesti o smrti ovog velikog umetnika, a reč je o Arsenu Dediću.

Pročitajte još: Najpoznatija pesma Masima Savića nije pisana za njega: Šta se krije iza velikog hita koji je pevač otpevao u dahu?

- Mnogo je voleo da bude osvajan i prepuštao se veoma lako. Kad je bio mlad, pre Gabi, u svakom gradu imao je po dve devojke, a meni se isprečila njegova umetnost i mojih 15 godina koje su bile prave dečje. Od mene je tada bio duplo stariji, što je za devojčicu velika starosna razlika, iako su takve veze danas moderne - prisetila se Neda.

Dodala je da je kod Arsena cenila što je odolevao svim izazovima:

- Velika je stvar što je uspeo da sačuva brak. Bio je porodičan čovek, izuzetno vezan za Gabi, sina Matiju, unuku Lu, kao i za ćerku iz prvog braka Sandru. Gabi je bila njegov životni odabir i najveća ljubav, tu nema dileme.

Pročitajte još: Da li se Šer VERILA za svog 40 GODINA MLAĐEG DEČKA? Slikom dijamantskog prstena, podgrejala priče (FOTO)

Sećanje na svoju mladalačku zanesenost divna Neda Arnerić završila je rečima:

- To je više bila neka vrsta platonske ljubavi, preko njegove umetnosti. Obožavala sam njegove albume i knjige poezije, pa više nisam umela da razlikujem ko je Arsen lično, a ko je Arsen umetnik, i samim tim u koga od njih dvojice sam bila zaljubljena.

Neda Arnerić je preminula u januaru 2020. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas