Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI BEJBI BUM MEĐU POZNATIMA: Pogledajte ko se sa naše javne scene ostvario u ulozi roditelja u 2023. godini (FOTO)

Mnoge naše poznate ličnosti su se ostvarile u ulozi roditeljka tokom 2023. godine

1703934135_Foto-Ataiamges.rs-poznati.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

U protekloj godini podmladila se javna scena. Rode su pokucale na mnoga vrata i donela dugoočekivanu sreću, porodice su se uvećavale, a veliki broj pevača, glumaca, voditelja ostvario se u najlepšoj ulozi. Mame, tate, bake, deke...

Radosne vesti preplavile su i ovdašnji javni život. Već početkom godine, u januaru, Bojani Barović i Nikoli Rokviću pridružila se devojčica kojoj su dali ime Angelina.

 

I Nikolin brat Marko Rokvić imao je razlog za slavlje – dobio je ćerku Dragu.

Cvetalo je i polje glume. Anđelka Prpić u maju je postala mama devojčice koja nosi veoma retko ime - Čarna. Miloš Timotijević u septembru se prvi put našao u ulozi oca nakon što je svet ugledao njegov sin, dok su glumica Anja Alač i umetnik Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista, dobili ćerku Anđelu.

I pevač LJuba Perućica je postao tata, dobio je sina Alekseja.

 

Ceca Ražnatović postala je baka po drugi put. NJen sin Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana dobili su drugog sina Krstana, a porodicu su usrećili informacijom da čekaju i trećeg sina.

 

Najveće iznenađenje bila je vest da je Marija Šerifović dobila sina Maria preko surogat-majke. Dečak se rodio 2. decembra u Los Anđelesu, a pevačica je s bebom nedavno došla u Srbiju.

 

Lepih vesti nije nedostajalo ni u svetu sporta. Dvostruka olimpijska šampionka Milica Mandić rodila je sina Mateju, a u maju, na Đurđevdan, rode su po treći put stigle u dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas