Oglas
· · Komentari: 0

Vesna Đogani se rasplakala u emisiji: "Teško mi je da gledam te snimke" (VIDEO)

Vesna Đogani bila je vrlo emotivna kada se prisetila lepih trenutaka iz prošlosti

1678281367_64fa28c25b6bf64986928c253f71e734697add03.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Vesna i Đole Đogani deo su muzičke scene Srbije već tri decenije. Iza njih je mnoštvo uspešnih pesama i veliki rad u plesnoj školi koju su osnovali. Kada su nedavno gostovali u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pušten im je video  star 30 godina, što ih je oboje raznežilo, a pevačicu i dovelo do suza.

Tokom emisije Đole se prisetio svojih početaka sa plesnom grupom „Đogani“, a kad im je voditelj pustio snimak iz ’90- tih, bračno-estradni par nije mogao da sakrije emocije.

- Devojka koja je sa mnom bila u Italiji postala je moja supruga. Slađa i ja postajemo jedan tim. Deci dok su mala treba usaditi disciplinu, zdrav način života, volju za učenjem i napretkom. U detinjstvu to počinje sa igrom i plesom, to nam je bila smernica kad smo otvorili plesnu školu. Svi koji uče decu i rade sa njima imaju odgovornost da im usade motivacione vrednosti, nešto što će ih pokrenuti da pronađu sebe i kasnije uživaju u odabiru životnog zanimanja. Znao sam da imam uticaj i da svojim radom mogu da utičem na njihovom razvoj. To je bio pravi put. Mnogi pamte to vreme sa setom i kad me sretnu kažu da im je to bio jedan od najlepših perioda u životu. To mi je najveća nagrada. Bio sam ponosan jer su ta deca prve korake naučila u mojoj plesnoj školi – ispričao je Đole u dokumentarcu koji je prikazan u emisiji, što je kod oboje izazvalo lavinu emocija.

I dok je Đole bio ponosan na uspeh koji je postigao, Vesna je priznala da joj ovi snimci uvek bude tugu.

- Meni je uvek teško da gledam te snimke, to su sve moje drugarice i kad se šetam gradom i kad ih sretnem, kažu mi ‘To nam je bio najlepši period života, ti tinejdžerski dani kad smo plesali kod vas’, a meni, ah, katastrofa – rekla je Vesna sa suzama u očima u u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas