Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Viki Miljković otkrila nepoznate detalje iz života: "Živela sam kod Marine Tucaković kada sam došla u Beograd"

Pevačica iznela detalje iz svog života

1634642430_viki-miljkovic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Viki Miljković, već decenijama jedna od popularnijih pevačica na našoj estradi, a poslednjih godina i stalni je član žirija Zvezde Granda.

Pročitajte još: Saša Popović je zbog JEDNE stavri izgubio čitavo boogatstvo preko noći

U jednom intervjuu, Viki je govorila o svojim počecima i ono što je malo ko znao je i to da je sa 14 godina živela kod Marine Tucaković.

- Došla sam sa 14 godina u Beograd, živela sam kod nje. Mnogo toga me je naučila i mnogo toga je stvorila - rekla je Viki za "Kurir" i dodala da će njoj i Futi večito biti zahvalna.

"Odrasla sam uz Marinu Tucaković"

- Marina Tucaković je neko uz koga sam odrasla, neko ko je stvorio mene i moju karijeru. Zahvalna sam i Marini i Futi. Žao mi je što se Marina ranije nije potrudila da pobedi opaku bolest. Nažalost, ja sam i oca i majku izgubila od te bolesti. Teško mi je - rekla je Viki.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas