Oglas
· · Komentari: 0

Voditelj dobio otkaz na televiziji nakon saznanja da ima RAK: "Nisam to zaslužio"

Televizijski voditelj Džoni Irvin optužio je producente emisije "Mesto pod suncem" da su mu dali otkaz nakon što im je rekao da ima rak u terminalnoj fazi

1669374606_irvin.jpg
Foto: Instagram prinscreen/Jonnie Irwin
Oglas

Irvin je za The Sun rekao da ga je Freeform Productions "isplatio za ostatak sezone i nije obnovio njegov ugovor", što je "bilo stvarno nisko". Ranije ovog meseca otkrio je da mu se rak pluća proširio na mozak.

Pročitajte još: ADRIJANA LIMA JEDNIM POTEZOM ŠOKIRALA U KATARU: U brazilskom dresu navija za SRBIJU?(FOTO)

Irvin je voditelj emisije "A Place in the Sun" od 2004. godine, a od 2010. pojavljuje se u emisiji "Escape to the Country" na BBC One. Rak mu je dijagnostikovan 2020. i prognozirano mu je šest meseci života, ali svoju dijagnozu nije javno objavio do nedavno.

"Mogao sam da radim na emisiji 'Escape to the Country' i putujem na nekoliko dana. Kada su mi rekli da ne mogu, srce mi je bilo slomljeno. To što više ne radim na emisiji uticalo je na moje mentalno zdravlje. Sada sam porodičan čovek, ali volim da budem voditelj, putujem i zarađujem novac za svoju porodicu. Nisu mislili na mene", kazao je Irvin.

"Nakon dve nedelje nova osoba preuzela je emisiju. Mislim da sam nakon 18 godina zaslužio malo više poštovanja. To je ipak bio moj prvi televizijski posao", dodao je voditelj.

Freeform i Channel 4, na kojem se emisija prikazuje, rekli su da "nijedan kamen nije ostao neprevrnut" u potrazi za načinom da on ostane, ali nisu mogli da dobiju osiguranje.

"Iako nismo mogli da nastavimo da snimamo s njim u inostranstvu, drago nam je što je mogao da ostane kao deo našeg tima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Mi, naravno, razumemo koliko to mora da bude frustrirajuće za njega u ovom neverovatno teškom trenutku", rekli su u saopštenju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas