Oglas
· · Komentari: 0

"Volela bih da imam ćerku": Tanja Savić o fitnes instruktoru, bivšem mužu i deci - "Dušan ne zove svoje sinove, ja ih vaspitavam da poštuju žene"

Pevačica se dotakla mnogih tema i onoga šta je novo u njenom životu

1678539287_tanjcika.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Tanja Savić otkriva da u njenom životu nema udvarača, pa demantovala da postoji nešto između nje i fitnes instruktora:

- Nema udvarača, to kod mene ne postoji. Valjda kako zračim, tako i privlačim. Zatvorila bih tu temu. Stvarno imam fitnes trenira, zove se Nikola, bokser je iz Smedereva, stvarno lepo radimo, nema ništa između nas. Priprema me, kao Editu. Šalim se, ne bih udarila nikoga, nisam taj tip. Idem na boks najviše zbog zdravlja, joga mi je malo dosadna na primer - počela za priču za "Blic".

Želi da obeleži dvadeset godina karijere u Areni, ali kaže da mora psihički da se pripremi za to:

- Radimo na Areni. Samo još da se psihički pripremim za to. Neverovatno mi je da se bliži dvadeset godina karijere. Kada osetim da je to to, tada će se to desiti. I dalje se ne osećam sjajno, što se tiče mojih emocija, možda te zakopane izlaze sada na površinu, desi mi se da budem tužna, a da ne znam zbog čega. Znam da ću izgurati i da je to deo života. Plačem kada sam sama.

Naslednici su je iznenadili za Osmi mart, a pevačica se trudi da vaspita sinove da poštuju svoje izabranice u budućnosti:

- Sinovi su me iznenadili za Osmi mart, kupili su mi cveće i napisali pismo. Trener je iznenadio verovatno svoju ženu. Vaspitavam ih da poštuju žene. Učim da ih da cene saputnicu koju će sutra imati, da ne dižu ruku na nju. To ne podržavam i oni to znaju. Nije mi teško da sve radim sama, navikla sam i prošli smo jedan stresan period kada je bilo napeto. Što se tiče njihovog ponašanja, tanka linija ih je delila da postanu agresivni, uključila sam se i više nego svim bićem kako umem i znam, i kako su mene moji vaspitavali, i negde vidim da nisam pogrešila. Ponosna sam kada vidim da imaju empatiju.

Odlučila je da nastupa samo petkom i subotom, kako bi se više posvetila svojoj deci:

- Imala sam potrebu da zaštitim decu i da krenem da ih vaspitavam kako treba, znala sam da sam im prekopotrebna, i izabrala sam da ne radim toliko.

Dobila je starateljstvo nad sinovima, ali priznaje da Dušan ne zove njihovu decu:

- Dobila sam starateljstvo i što se viđanja tiče, otac se ne oglašava, ne znam šta bih rekla po tom pitanju. Ne viđa ih. Za svoju decu bih možda i trpela taj strah i stres samo da su oni srećni, činila bih to i dalje, da je to njihova želja da ga vide, ali mi u zajednici ne možemo da budemo. Tata ih ne zove.

Ona i dalje želi da pronađe pravu ljubav, a želja joj je da ima ćerku:

- Volela bih da imam ćerku, zvala bi se možda Alisa - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas