Oglas
· · Komentari: 0

Voleo ju je ČETIRI DECENIJE, ali su se venčali tek pred njegovu smrt: LJubavna priča Tozovca i Mime

Predrag Živković Tozovac zavoleo je Mimu, svoju suprugu na prvi pogled i sa njom je proveo 4 decenije

1716463954_Untitled.jpg
Foto: V.Danilov/ Ata Images/ F.S.
Oglas

Kako je bio veoma popularan pevač, zavodljivog izgleda u mladosti, osvojio je srca mnogih žena, ali kako je govorio, jedino je Mima uspela da osvoji njegovo.

Na ludi kamen je stao u 84. godini, jer je smatrao da venčanje nije toliko važno za zajednički život. Smatrao je Mimu svojom suprugom i pre nego što su stavili burme. Mima je mlađa od njega dve decenije.

- Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se upoznali. NJoj sam napisao pesmu "Mima", koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prva ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. LJubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi, jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. LJubav nema veze sa godinama. Mira Stupica često je volela da kaže: "Živim život punim plućima i u ovim godinama", iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom - ispričao je Tozovac medijima svojevremeno.

- Moja žena, smem da kažem moja žena i s pravom kažem žena, zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali, pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: "Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim". Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao - otkrio je legendarni pevač za Story.

- Neozbiljan sam, ali uozbiljiću se. Zaslužuje to moja draga. Emilija je mnogo dobra duša, draga osoba i tolerantna. Ona je super čim mene trpi i izlazi sa mnom na kraj - rekao je Predrag.

Tozovac i Emilija su se zakleli na večnu ljubav pred najužim krugom prijatelja, a samo nakon nekoliko meseci je popularni pevač preminuo, 2021. godine od posledica virusa korona.

(Lepa i srećna)

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas