Oglas
· · Komentari: 0

"Zamolila me je da otpeva jednu pesmu": Rada Manojlović o prvom SUSRETU sa Aleksandrom Prijović

Pogledajte kako su se koleginice upoznale

1710331267_1708077501_Foto-Ataimages.rs-Rada-i-Prija.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Rada Manojlović pojavila se kao specijalni gost pre nekoliko nedelja na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku, a tada je otkrila kako je izgledao njihov prvi susret.

Rada je iskoristila ovu priliku da se priseti momenta kada je prvi put čula kako Aleksandra peva, a sve se dogodilo na njenom nastupu pre više od deset godina.

Rada Manojlović o prvom susretu sa Aleksandrom Prijović

- Ona se tada takmičila u „Zvezdama Granda“, sećam se da je došla na moj nastup zamolila me da otpeva jednu pesmu, rekla sam naravno da može ako dobro pevaš, a ona mi je odgovorila da dobro peva. Otpevala je Cecinu pesmu „Doktor“, tu sam je prvi put čula i oduševila sam se. Rekla sam joj da mora da se prijavi za „Zvezde Granda“, a onda mi je rekla da se takmiči već, onda sam pozvala publiku da glasa za nju. Vraćale smo se tada zajedno sa tog nastupa, imamo slike sa zadnjeg sedišta mog auta i stvarno se jako dugo poznajemo - rekla je Rada za Extra fm i dodala:

- Hvala Aleksandri na pozivu, čast je biti deo ovog istorijskog uspeha i istorijske turneje. Nastupam i ja često ovde u okolini, ali ovo je nešto posebno.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas