Oglas
· · Komentari: 0

"ŽAO MI JE ZBOG VAS...": Oglasila se Bikovićeva devojka posle odluke HBO-a (FOTO)

Ivana Malić, Bikovićeva izabranica, oglasila se na svom Instagram profilu povodom oduke HBO-a i ostavila oštru poruku

1706954221_Foto-Ataimages.rs-Ivana-Malic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ivana Malić i Miloš Biković su nedavno dobili sina, a od tada je iz dana u dan njihova ljubav sve jača. Ivana je odlučila da podrži Miloša i oglasi se povodom odluke HBO-a da on neće glumiti u seriji "Belu lotus".

Zbog svog profesionalnog angažmana u Rusiji Miloš Biković se našao na meti kritika Ukrajne i optužen je za genocid. Prekjuče je na društvenoj mreži Iks objavljen montiran snimak u kojem su prikazani delovi njegovih filmskih uloga i replike iz scenarija s njegovim izjavama o Rusiji i podsećanjem na nagrade koje je dobio u Moskvi i Beogradu. 

Priča je dobila svoj epilog i HBO je odlučio da naš gljumac neće igrati u nastavku nagrađivane serije, nakon čega se on oglasio, a na svom Instagram profilu poruku je ostavila i Ivana.

- Čini se da se američke kompanije plaše da stanu iza svojih odluka. Žao mi je zbog vas HBO - napisala je ona.

Foto: Printscreen/ Instagram - ivanamalic_

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas