Oglas
· · Komentari: 0

Zavirite na rođendan Katarine Grujić: Pevačica napravila GALA ŽURKU, a torta je mnoge IZNENADILA (FOTO)

Evo kako izgleda kada Katarina Grujić slavi trideseti rođendan

1653058958_________________________________________________________________________________59880000010666996.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ katarinagrujic.doll
Oglas

Poznata pevačica Katarina Grujić danas je napunila 30 godina, ali je gala žurka krenula već sinoć, tako da je ponoć dočekala u društvu prijatelja i kolega.

Ako je suditi prema snimicima Katarina je imala je želju da na njenu rođendansku žurku svi gosti dođu u belom što su svi ispoštovali, a nema sumnje da je u 30. godini tek očekuju velike stvari.

Na rođendansku proslavu Katarine Grujić došle su mnoge javne ličnosti, a među njima su Anastasija Ražnatović, Andreana Čekić, Snežana Borjan, Uroš Živković i mnogi drugi. Katarina i Anastasija su sve vreme igrale i bile dobro raspoložene.

Pročitajte još: MILICA MANDIĆ OTVORILA DUŠU: Živela sa petočlanom porodicom u 44 kvadrata, a otac je gledao samo njena finala

Foto: Printskrin/Instagram

Ni sama slavljenica se nije libila da se lati mikrofona pa je tako i sama uveseljavala goste dobro poznatim domaćim numerama.

Foto: Printskrin/Instagram

Takođe, svi su joj otpevali rođendansku pesmu kada je stigla torta na tri sprata - a na vrhu horoskopski znak bika.

Pročitajte još: Porodila se RIJANA! Na svet donela dečaka u STROGOJ TAJNOSTI i to pre PET DANA

Foto: Printskrin/Instagram

Žurka u jednom prestoničkom restoranu trajala je do kasno u noć, a nakon dobrog provoda danas čestitke stižu sa svih strana.

Foto: Printskrin/Instagram

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas