· · Komentari: 0
IZNENAĐENJE

Željko Joksimović dobio ZLATNI PASOŠ!

Pevač dobio počasni pasoš Crne Gore

1619708306_joksimovic.jpg
Foto: Ataimages

Predsednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, namenio je Željku Joksimoviću "zlatni pasoš", koje dobijaju sve ličnosti koje imaju vezu sa Crnom Gorom.

Pročitajte još: Sin Lepe Brene neprepoznatljiv: Povukao se iz javnosti i promenio lični opis (VIDEO)

- Mi smo bratski narod po mnogo čemu. Evo ja ću sad, ne znam da li je možda ružno, reći da je vaš suprug starinom Crnogorac, a nema crnogorsko državljanstvo ni pasoš – postavio je pitanje predsednik Vlade Crne Gore, Jovani Joksimović u emisiji "Uranak" i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

- Evo sada je prilika da kažem, pošto Crna Gora kreće jednim drugim putem, da mi želimo da sve što ima dodirne veze sa Crnom Gorom budu ti uslovno rečeno "zlatni pasoši" vrednosti koje zajednički delimo. Takav pasoš bismo ponudili Novaku Đokoviću, vašem suprugu. Svim značajnim ličnostima koje imaju dodirne tačke sa Crnom Gorom umesto ekonomskog ponudićemo taj "zlatni pasoš" koji bi predstavljao simbol veze te osobe sa Crnom Gorom, bez obzira da li je rođena u njoj ili ne. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.