· · Komentari: 0

Željko Samardžić je ovaj veliki hit poklonio Vesni Zmijanac: "Ona je izuzetan pevač i nije mi žao"

Prvobitno je poznatu pesmu trebalo da otpeva Željko Samardžić

1648192885_f588c09e4e3ef9fa5bd7590a760d2c2343616e85.jpg
Foto: Ata images

Pevač Željko Samardžić može se pohvaliti dugom i uspešnom karijerom, bez ikakvih skandala, skroman i ljubazan važi i za jednog od omiljenijih kolega na estradnoj sceni.

Međutim, malo ko je znao da je pojedine pesme koje su kasnije postali veliki hitovi poklanjao dragim ljudima i kolegama koje ceni i poštuje, te je tako jedna vrlo popularna i čuvena pesma otišla u ruke Vesne Zmijanac

Pročitajte još: BIO JE VELIKA LJUBAV GOCE TRŽAN: Evo kako izgleda njen dečko iz mladosti - o romantičnom gestu pričao ceo grad (FOTO)

- Znam za nekoliko pesama, bilo ih je 4, 5... Sasvim slučajno se dogodilo dok sam snimao svoj prvi album sa Futom, da se jedna pesma dopala Vesni Zmijanac, a već je bila smiksana, čak imam i taj snimak i ja sam svojoj starijoj kolegnici bez ikakve naknade izašao u susret i dao sam joj da snimi, to je pesma "Da li ti je večeras po volji", koja je prilično veliki hit i nije mi žao, drago mi je jer ja Vesnu cenim, ona je izuzetan pevač - otkrio je pevač u emisiji "Grand news".

- Oko pesama se sigurno ne mogu prevariti, a ako nekome dam pesmu, onda mi je taj neko sigurno drag - zaključio je pevač.

BONUS VIDEO

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.