Oglas
· · Komentari: 0

ŽENA BOJANA LEKSINGTONA U KUPAĆEM zapalila Instagram: "Bravo! Tako treba da izgleda majka troje dece" (FOTO)

Aleksandra Vasković je oličenje prirodne lepote

1688471736_VASKOVIC-NASLOVNA.png
Photo: Instagram printscreen/ _mrs.vaskovic_
Oglas

Na društvenim mrežama se uvrežila praksa da majke objavljuju slike vrlo brzo nakon porođaja, i hvale se kako su "doterale liniju".

Dok lekari upozoravaju da naglo mršavljenje nikad nije zdravo, iskusnije žene uvek napominju da majci treba vremena posle porođaja da povrati snagu i neguje bebu. Žena Bojana Vaskovića, Aleksandra je pobornik upravo tog stava, jer nakon trećeg porođaja ne žuri ni sa kakvom dijetom.

U skladu s tim, objavljuje i slike sa letovanja na kojima nema ni čuvenog "uvlačenja stomaka", a ni poziranja kojim se može "odglumiti" vitko telo. Fanovi "gospođe Vasković", kako je njen "nik" na Instagramu su oduševljeni.

"Neko nam nameće komplekse, jer odmah posle porođaja ide u teretanu. Ne doji, jer neće i bitno je da bude mačka. A ti si prirodna normalna i ispunjena žena kojoj su deca br. 1, a telo će se svakako vremenom vratiti. To je primer za sve žene", napisala joj je jedna obožavateljka.

"Napokon žena koja izgleda kao ljudsko biće. Sa predivnim ženstvenim oblinama. Predivna si", dodala je druga.

Podsetimo, Aleksandra Vasković je imala mnogo problema sa ovom trudnoćom. "Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99% žena odustalo", ispričao je njen muž Bojan, pevač "Lexington benda".

"To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu", kazao je Bojan u emisiji "Premijera Vikend Specijal". 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas