Oglas
· · Komentari: 0

"Savetovali su mi PREKID trudnoće": Supruga pevača Bojana Vaskovića otkrila NAJTEŽE momente vezane za bebu koju željno iščekuju (FOTO)

Frontmen "Leksington benda" i njegova supruga Aleksandra ostvariće se u ulozi roditelja po treći put

1665917471_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-_mrs.vaskovic_.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - _mrs.vaskovic_.
Oglas

Poznati pevač Bojan Vasković, frontmen "Leksington benda" i njegova supruga Aleksandra uskoro će postati roditelji po treći put. Par je veoma uzbuđen zbog toga, međutim, tokom trudnoće javili su se i problemi.

ALeksandra se trudila da udovolji potrebe svog tela, kao i da pojednostgavi sve korake.

- Tokom ove trudnoće upravo sam se oslonila na sopstvene osećaje, pratila sam potrebe svog tela možda i više nego u prethodne dve i čini mi se poprilično neosetno je iznela do skoro samog kraja (koliko je to moguće sa dvoje male dece). Kada je reč o podršci mom zdravlju i bebinom razvoju trudila sam se, takođe, da pojednostavim korake- napisala je Aleksandra.

 

Pročitajte još: "Zamolio me je da od njega napravim nekog šmekera": Zorica Brunclik iskreno progovorila o BRAKU i otkrila gde nikada nije STIGLA da ode

 

Lekari su joj savetovali da prekine trudnoću jer su smatrali da sa bebom nešto genetski nije u redu. Međutim, ona je pratila svoj instinkt i zadržala dete.

- Ostala sam vam dužna ovu objavu, koja je rekla bih po interesovanju jedna od najiščekivanijih. Čekala sam ovoliko dugo jer nisam bila spremna da je podelim, iako sam to jako želela. Naime, kao što sam u par navrata spominjala, ova trudnoća je protekla i i dalje protiče obojena bojaznošću, kada je reč o bebinom zdravlju. Ono što me je ovaj put iznenadilo, je što bebini ultrazvučni markeri nisu bili najbolji u tom trenutku i savetovan mi je prekid trudnoće. Da budem preciznija, postojala je sumnja da sa bebom nešto genetski nije u redu. Koliko je to mene iznenadilo i uplašilo nije potrebno opisivati- podelila je Aleksandra bolne periode u vezi sa trudnoćom.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas