Oglas
· · Komentari: 0
KULTURA I MUZIKA

Znali ste ga kao MINISTRA, ali za klavirom mu nije bilo ravnog! Ovako je pesmu BELA ĆAO izvodio IVAN TASOVAC (VIDEO)

Čuvani srpski virtuoz na klaviru, Ivan Tasovac preminuo je večeras u Beogradu 55. godini života

1632947482_min_kulture_kzn_11012016_011.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Čuveni umetnik, majstor na klaviru i dugogodišnji direktor Beogradske Filharmonije, Ivan Tasovac preminuo je iznenada večeras u 55. godini života. Iza sebe ostavio je suprugu Mariju sa kojom ima jednoipigodišnjeg sina i starijeg sina iz braka sa prvom suprugom.

Pročitajte još: Genetika ili estetski zahvati? Emina Jahović važi za pravu LEPOTICU, a OVAKO je izgledala na početku karijere (FOTO)

Tasovac je diplomirao klavir na Konzervatorijumu "Petar Iljič Čajkovski" u Moskvi u klasi profesora Sergeja Dorenjskog. Bio je direktor Beogradske filharmonije od 23. marta 2001-2013. godine. Početkom 2014. na konkursu za novog direktora jednoglasno je izabran kao najbolji kandidat za ovu poziciju.

Na klaviru mu nije bilo ravnog i iako se odlično snalazio na funkciji prvog čoveka Beogradske Filhramonije, Ivan Tasovac neprevaziđen je bio na dirkama klavira. Pronašli smo numeru koja topi i najtvrđa srca.

Pročitajte još: "NIJE BIO ZALJUBLJEN U SILVANU": Pevačica Zorica Marković je dobro poznavala Tomu Zdravkovića i tvrdi "PREDSTAVILI SU TOMU KAO PAĆENIKA"!

- Mocart, relativno mamuran, se budi posle rejv žurke na Egzitu od buke navijača koji ispod njegovog prozora pevaju “Bella Ciao" - u svom stilu napisao je Ivan Tasovac ispod video snimka na kome maestralno svira na violini.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas