Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVOSTI

Znate li zašto kraljica Elizabeta uvek sa sobom nosi čokoladu? Razlog je NEVEROVATAN!

Ledi Pamela otkrila je zanimljive detalje iz kraljičinog života.

1617619430_queen-63006_640.jpg
Foto: Printscreen / Instagram / theroyalfamily
Oglas

Kraljičina bivša dama, Pamela Hiks, otkrila je da njena rođaka tokom poseta sa sobom uzima ličnu zalihu slatkih poslastica, jer se ostatku porodice ne može verovati, piše Metro

Pročitajte još: Kraljevska porodica kao pravi SEOSKI PAR?! Da li biste ikada prepoznali da su to princ i KRALJICA ELIZABETA (FOTO)

Kraljica Elizabeta prinuđena je da sa sobom uvek nosi sopstvenu kutiju čokolade, prema rečima njene rođake. Iako je kraljica, dešava se da neke slatkiše na može da ostavi u sobi bez nadzora. Ledi Pamela, njega bivša bliska prijateljica i dama, otkrila je neke zanimljive činjenice iz Elizabatinog života u dokumentarnom filmu "Moje godine sa kraljicom" (My Years With The Queen).

Pratila je kraljicu u stopu

Ona je pored kraljice odrastala, bila joj deveruša na svadbi, pratila je na mnogim dugim putovanjima...

Ovaj put Pamela je otkrila zanimljivu i smešnu priču u vezi sa čokoladama. Objašnjava da bi, kada bi kraljica otišla kod nekoga u posetu, uvek ponela kutiju čokolada za domaćicu, ali i ličnu kutijiu za sebe, koju ne bi želela da podeli sa ostatkom svoje "pohlepne" porodice.

Pročitajte još: Doručak kraljice Elizabete je jednostavniji od očekivanog: Šta je se to nalazi na njenom meniju?

Dama Pamela, praunuka kraljice Viktorije i rođaka princa Filipa, rekla je da je kraljičina strana porodice ta koja nije mogla da se suzdrži.

Kraljičina svadba
Ledi Pamela je bila jedna od deveruša na Elizabetinom venčanju koje je bilo 1947. godine. Otkrila je da su se tada dogodile neke nepredviđene situacije: kraljica Elizabeta nije mogla da pronađe bisere koje je želela da nosi na venčanju, te je kraljičina sekretarica morala da ođuri izvan Londona da joj kupi nove; pored toga, kraljica nije mogla da pronađe ni buket.

- Ona ima svoju kutiju čokolade i naučila je da je drži u svojoj sobi, inače kaže da je porodica toliko pohlepna da ih svi jedu pre nego što ona to uradi. Ne i naša porodica, nego njena porodica - rekla je ledi Pamela.

Pročitajte još: Napitak koji kraljica Elizabeta konzumira svakodnevno: Potrebna su vam samo dva sastojka!

Takođe, Pamela je ispričala i jednu zamiljivu anegdotu vezanu za čokoladu i njenog psa Naiolu kojeg je donela iz Indije:

- Jedne večeri čekali smo kraljicu da siđe na večeru i bilo je neobično kad je kasnila 4 ili 5 minuta - počela je Pamela, a zatim objasnila: - Rekla mi je: "Ne smeta mi što Naiola ulaza u moju sobu, zapravo uživam u tome. Ne smeta mi ni što je Naiola otvorio moju kutiju čokolade, ali da li uvek mora da zagrize svaku?"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas