· · Komentari: 0
zanimljivo

Doručak kraljice Elizabete je jednostavniji od očekivanog: Šta je se to nalazi na njenom meniju?

Mnogi nisu očekivali da je tako jednostavno.

1616932492_862481efb555beab2745b113d2bfd79e0bf92ce6.jpg
Foto: Deposit

Jutarnji obrok kraljice Elizabete sastoji se od žitarica.

A pre nego što nešto pojede, strani mediji prenose, da prvo popije šolju čaja. Čaj uzima obično, bez dodatka zaslađivača ili mleka.

Šta još kraljica Elizabeta jede za doručak?

Pored uživanja u žitaricama brenda koji je jedan od najprodavanijih u Velikoj Britaniji, kraljica jede i tost sa marmeladom ili kajganom, prenosi The List. 

Pročitajte još: Za nju tvrde da je nova Sofija Loren: Ova lepotica je zavela Leonarda Di Kaprija! (FOTO)

Daren McGradi, koji je bio kuvar kraljevske porodice 1980-ih i 90-ih otkrio je o kraljici Elizabeti:

- Bila je jako štedljiva da bi ikad naručila sveže tartufe. Zaista je uživala u njima na Božić kada su tartufi poslati kao poklon.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.