Oglas
· · Komentari: 0

Zorana i Steva Simeunović progovorili o dolasku bebe: "Ne volim što se sada priča o tome"

Pevačica Zorana Simeunović nedavno je objavila da je trudna

1697100722_zorana_simeunovic_03052022_0129.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Vest da pevačica Zorana Simeunović čeka bebu sa 30 godina starijim suprugom, kompozitorom Stevom Simeunovićem odjeknula je širom regiona, a budući roditelji govorili su za Grand kako protiču prvi dani njenog blagoslovenog stanja, kao i kako su saznali za najsrećniju vest.

-Dugo smo i čekali da bude beba na putu. Veoma dugo sam se borila i sa svojim zdravstvenim problemima, nisam nikada skrivala ni šećer ni prolaktinemiju, ali Bogu hvala, tu je – iskrena je pevačica.

Zorana je ispričala i kako je izgledao trenutak kada su saznali da će postati roditelji.

- Bilo je planirano, ništa nije bilo neplanski. Steva i ja smo od početka znali kako će to da izgleda i nismo se sad nešto preterano iznenadili saznanjem koliko smo mi jedva čekali da Bože zdravlja sve to prođe kako treba. Kada smo saznali bilo je: „Stevo, vidi, prošlo je“ – isrpičala je Zorana što je i Steva potvrdio.

- Ma kako mogu da reagujem. Srećan sam – nije skrivao emocije Steva koji je dodao:

- Više sam srećan zbog nje jer je to bila njena ogromna želja. Ne volim što se sada priča o tome. Nije to onaj bapski fazon već znam kakva je Zorana i kakvo je njeno zdravstveno stanje. Tek je to drugi mesec, neka prođe malo vremena, pa lako je posle pričati o tome – objasnio je Steva i potvrdio da je ipak od njih potekla informacija da iščekuju prinovu.

Iako je na počeku trudnoće, pevačica kaže da su mučnine, ali i promene raspoloženja uveliko krenule.

- Isprva je to bilo sasvim normalno, ali kako je krenuo taj drugi mesec počelo je i povraćanje. Ko šta radi, Zorana jede, povraća, spava, jede, povraća, spava… I nervira se i svađa. Što je najgore ja ne mogu da odreagujem. Ja sam svesna da sam pogrešila prema tebi, ali ja ne mogu da odreagujem, prosto to neko drugo stanje iz mene izbija. Kažem: pošaljite me na planinu do daljnjeg da ja lepo sama protutnjam taj period, pa kad se porodim valjda se vratim u normalno stanje – rekla je ona.

Pevačica je otkrila i da li priželjkuje sina ili ćerku.

- O tom potom. Samo sam rekla ako bude dečak idemo do devojčice. Želim devojčicu jer sam neko ko je jako loše prošao u životu i želim da svojoj devojčici pružim sve najlepše u životu – dodala je Zorana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas