Oglas
· · Komentari: 0

"ZVER U KREVETU I UMETNICA U LJUBAVI" Jovana Jeremić otkrila šta želi da dobije od biznismena za Dan zaljubljenih

Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se na jednoj proslavi u Beogradu, a društvo joj je pravio njen partner

1707817394_3905996b10107b1382e19a4f99b757dd6594c385.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Atraktivna voditeljka Jovana Jeremić uživa u svakom trenutku sa svojim emotivnim partnerom Draganom Stankovićem.

Ona se sinoć pojavila u njegovom društvu na jednoj proslavi i oduševili prisutne. 

Jeremićeva je bila raspoložena da sa pripadnicima sedme sile priča o svom novom dečku, pa je otkrila kako planiraju da provedu Dan zaljubljenih, 14. februara.

- Idemo na zabavu Dragan i ja, idemo na rođendan kod prijateljice pa ćemo tu i proslaviti Dan zaljubljenih. Dragan mene svaki dan obraduje nečim, ali za mene je najveći poklon kad je on sa mnom. Dakle, jedino mi je važno da tog 14. februara budemo zajedno i da izbacim sliku, koju ćete vi preneti na portalima - rekla je Jovana kroz smeh.

NJih dvoje zajedno čak i treniraju, a Dragan joj je, kako ističe, i u tome motivacija.

- Treniram toliko da mogu na Olimpijadu da odem. Dragan i ja treniramo zajedno, on me podstiče. Bavi se tenisom i stvarno je čovek koji mnogo trenira i vodi računa o sebi, baš kao i ja. Mi smo identični. Navikao se na moju popularnost, uživa u njoj. Da mu smeta, ne bismo bili zajedno. On je tip muškarca koji voli da ima ženu koju svi gledaju. Ja takve muškarce i biram - istakla je voditeljka, pa otkrila kako se njena ćerka slaže sa Draganom i njegovom porodicom.

Ona je otkrila i to da Dragana nije osvojila "preko stomaka" jer se, kako ističe, muškarac tako ne osvaja.

- Znam nekad da skuvam nešto Draganu i meni, ali ne želim. Puno sam u životu spremala, sada neka meni spremaju. Muškarac se nikada ne zavodi kuhinjom, to rade očajnice. Muškarac se zavodi intelektom i kvalitetnim vođenjem ljubavi. Zbog žene koja je u krevetu zver i koja je umetnica u ljubavi, svakome spadaju gaće i pre nego što sa njom legne u krevet - rekla je voditeljka kroz smeh.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas