Oglas
· · Komentari: 0

Zverka se oglasio prvi put nakon optužbi za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Evo kakvu je poruku poslao (FOTO)

Glumac se oglasio dva meseca nakon skandala

1645610639_kri-nolt.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kris Nolt, poznatiji po ulozi Zvezrke u kultnoj seriji "Seks i grad", posle dva meseca konačno je počeo da se oglašava na društvenim mrežama.

Pročitajte još: ITALIJANSKI PREDSTAVNICI NA EVROVIZIJI POTPUNO NAGI: Za sat vremena objava dobila 350.000 lajkova (FOTO)

Zverku su dve žene pod psudonimima Lili i Zoi, tužile, da ih je pre više od decenije silovao u njenom stanu u Njujorku. Lili je tada radila kao konobarica i imala je 25. godina. Kako je navela, čuveni Zverka je zamolio, 2015. godine, da se nakon njenog posla nađu i izađu na večeru, da bi kasnije otišli u njen stan, gde je silovao.

Kako je navela, ona je sva ta negativna osećanja potisnula, ali je nešto eskaliralo, kada ga je videla da se pojavljuje u novoj sezoni čuvene serije.

Druga žena, koja sad ima 40. godina, tvrdi da je Not silovao 2004. godine u stanu u zapadnom Holivudu.

Nakon skandala, glumac se nije oglašavao na društvenim mrežama, a sada je nakon svih situacija koje je doživeo, postavio sliku svog sina dok igra košarku. Napisao je kako je uzbuđen dok gleda kako raste njegova ljubav prema ovom sportu. 

Nakon tri dana, postavio je još jednu sliku, kojom je mlađem sinu Keatsu čestitao rođendan. Pratioci su glumcu u komentarima poručili da su srećni što se vratio na društvene mreže i da ga podržavaju.

Glumac negirao optužbe

- Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao pre više godina, čak i pre nekoliko decenija, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana - ne uvek znači ne - to je linija koju nisam prešao - stoji u elektronskoj poruci koju je Not poslao Huffpostu.

Pročitajte još: KO NIJE DOBRODOŠAO U KUĆU RAŽNATOVIĆA? Anastasija otkrila koga porodica smatra za "neprijatelja" (FOTO)

- Susreti su bili dogovoreni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme ovih priča koje se pojavljuju. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao ove žene zaključio je slavni glumac.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas