· · Komentari: 0

Zvezda Granda čeka bebu sa 13 godina starijim pevačem: Oglasio se i budući otac (FOTO)

Najlepše vesti u kući pevačice Tamare Selimović.

1643130319__________________0001884stan4.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/selimoviictamara

Finalistkinja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Tamara Selimović (23) čeka bebu sa 13 godina starijim kolegom.

Trudnički stomačić pokazala je pevačica na Instagramu, a ponosni tata je pevač Emir Habibović (36). Iako nije otkrivala detalje, prema saznanjima Kurira, Selimovićeva je u petom mesecu trudnoće.

Oglasio se i budući tata.

- Presrećni smo. Tamara odlično podnosi trudnoću. Ništa lepše kada kao kruna ljubavi dođe beba. Iako smo planirali da Tamara nastavi muzičku karijeru, sada je dete u prvom planu, ali Bože zdravlja kada se porodi nastaviće da peva jer je pred njom tek blistava karijera - poručuje njen budući suprug.  

Pročitajte još: Sloboda Mićalović rekla šta misli o preseljenju u INOSTRANSTVO, a u OVOJ ULOZI je više nećemo gledati

Tamara i Emir su otpočeli vezu nakon što se on razveo od druge supruge. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i među njima se odmah rodila ljubav. Habibovića smatraju naslednikom Šabana Šaulića, a poslednjih godina je jedan od najtraženijih pevača na veseljima u zemlji i inostranstvu.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.