Oglas
· · Komentari: 0
ČISTOĆA

Čarobno sredstvo za čišćenje TOALETA: Naprska se i ostavi!

Ukoliko vam smetaju jaka hemijska sredstva ovo je odlično rešenje.

1611421656_Depositphotos_380238126_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Održavajte kupatilo prirodnim preparatima, odnosno onim koje možete da napravite sami na vrlo jednostavan način.

Pročitajte još: Postoji način da ručak ne ISKIPI IZ ŠERPE: Koristite predmet koji svi imamo u kuhinji

Kupatilo je deo stana za koji želimo da bude najčistiji i mirišljav. Lavabo, kadu i pločice možemo da oribamo istim sredstvom, napravljenim od sirćeta, sode bikarbone i limuna. U istom odnosu pomešajte sirće i vodu, dodajte sok jednog limuna i kašiku sode bikarbone.

Sirće, voda, limun i soda bikarbona.
Foto: Depozit

Pomešajte dobro, vodeći računa o tome da vam se ne prospe, jer će rastvor peniti zbog sode bikarbone. Ovo sredstvo odlično uklanja kamenac, fleke od sapuna i prljavštinu, a ne oštećuje emajl kade, jer nije abrazivno. Koristite ga kao svako drugo sredstvo - sipajte ga na sunđer, oribajte kupatilo, isperite i posušite.

Isprskajte toalet i sačekajte 10 minuta.

Čišćenje toaleta spada u najmrskije kućne poslove, a vezujemo ga i za jake mirise sredstava za njegovo održavanje.

Međutim, ako pomešate pola šolje sode bikarbone, šolju alkoholnog sirćeta, pola kašičice esencijalnog ulja po želji i sipate ih u bocu sa raspršivačem, dobićete odličnog i “mirišljavog” saveznika u borbi sa prljavštinom.

Pročitajte još: Moje BELO više nije BELO: Ništa vas ne košta, probajte proveren način

Postupak čišćenja je jednostavan - poprskajte rastvorom sve površine u toaletu, i klozetsku šolju, ostavite da deluje 10 minuta, pa isperite. Ovo sredstvo sadrži prirodne dezinfekcione elemente, a esencijalno ulje doneće u ovu prostoriju vaš omiljeni miris.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas