Oglas
· · Komentari: 0
PILING

Dve šake morske soli učiniće ČUDO za kožu i čitavo telo

Posle jednostavnog pilinga koža će postati elastična, sjajna i glatka

Depositphotos_317812014_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Pod uticajem različitih štetnih faktora iz okruženja, kao i onih iz organizma, koža je prepuna toksina. Ukoliko želite na jednostavan način da intenzivnije pospešite njihovo izlučivanje, primenite piling sa morskom solju.

Pročitajte još:  Imate problem sa NEPRIJATNIM MIRISOM STOPALA? Umesto skupih krema probajte PRIRODNA REŠENJA

Masaža

Izmešajte dve šake morske soli sa dve kašičice maslinovog ulja, pa time nežno istrljajte telo od glave do pete. Sa kože će se skinuti sve odumrle ćelije i očistiti pore, posle čega će telo moći slobodno da diše i upija hranljive sastojke koji se na njega stave.

Kupka

Takođe je izuzetno delotvorno i opuštanje u kadi sa morskom solju. U vodu za kupanje dodajte oko 500 mg morske soli, a zatim u tako spremljenoj kupki provedite 20 minuta.

Pročitajte još: Zategnite kožu lica i vrata prirodnim putem: Potrebno vam je samo 10 minuta dnevno

Koža će biti više nego zahvalna zbog učinjenog, jer beli kristali soli izvlače suvišnu vodu iz vezivnog tkiva a otvaraju put za ulazak mineralnih materija i drugih važnih elemenata u tragovima. Nakon ovakvog tretmana koža postaje elastična, sjajna i zategnuta.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas